Er du på udkig efter en årsrejseforsikring til unge? Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige rejseforsikringer, som man bliver tilbudt.

Læs med i denne artikel, hvor vi fokuserer på årsrejseforsikringer til unge mennesker.

 

Hvornår skal man bruge en billig årsrejseforsikring?

En årsrejseforsikring er især egnet til dig, som er ung og som elsker at rejse. Hvis du rejser flere gange om året, men i under en måned ad gangen, så er en årsrejseforsikring den helt rigtige for dig. Hvis du skal ud at rejse i flere måneder, f.eks. som backpacker, så skal du i stedet for kigge efter en ungdomsrejseforsikring. Læs mere om rejseforsikring til backpackere her.

Når man er ung og under 35 år, er det bestemt ikke sikkert, at budgettet lige har plads til en dyr årsrejseforsikring, og det er derfor vigtigt at finde en billig slags, så du har så mange penge som muligt tilbage, til at rejse og have det sjovt for.

Find forsikring

Find den bedste og billigste årsrejseforsikring

Når du skal finde din nye årsrejseforsikring, er der forskellige ting, som du skal være opmærksom på, og det er altså ikke udelukkende prisen, du skal fokusere på. For hvis en meget lav pris betyder at du er utrolig dårlig forsikret, så er du lige vidt, når uheldet er ude.

Det smarte med en løsning som gælder året rundt, er at du ikke behøver at tilkøbe ekstra, hver gang du skal ud at rejse. Du kan vælge, om den skal dække USA med, eller blot Europa, og her må du kigge på dine personlige rejsemønstre for at finde ud af, hvad der bedst dækker dine behov.

Hvad er dine forsikringsbehov?

Når du skal finde en ny forsikring, er det en god idé at henvende dig til det forsikringsselskab, som du har nu, og høre hvad de kan tilbyde. Derudover bør du tage kontakt til mindst to andre selskaber, og høre hvad de kan tilbyde dig, så du har noget at sammenligne med. Hvis du er studerende, kan du bl.a. igennem mange fagforeninger eller banker finde utroligt billige tilbud, hvilket er værd at undersøge.

Du kan med fordele indhente flere tilbud på ny forsikring, for at sikre dig selv den bedste og billigste.
Hos Allianz Forsikring kan du vælge imellem tre slags årsrejseforsikringer, som hedder hhv. bronze, sølv og guld. Der er forskel på, hvad der er inkluderet og derfor er der også stor forskel på priserne. Selvrisikoen, som er det beløb du bl.a. selv skal dække hvis du får stjålet noget på rejsen, bliver større jo mindre prisen for forsikringen er.

Derudover er der ting som aflysning af rejse, tab af pas, død og mange andre dækningsgrænser, som det er nødvendigt, at du sætter dig ind i og finder ud af, om du har brug for. Hvis du står meget på ski, kan du desuden tilvælge en forsikring for ski- og vintersport.

Find forsikring