Har du udlængsel, og leder efter en afbudsrejse til Gran Canaria?

I denne artikel guider vi dig gennem junglen af afbudsrejser, og kommer med gode råd og idéer til at finde den bedste og billigste ferie.

Du kan spare rigtig mange penge ved at vælge en afbudsrejse.

 

Gran Canaria har det hele

Der er ikke noget at sige til, at Gran Canaria er et af danskernes fortrukne feriesteder, for den spanske ø scorer højt på alle parametre. Øen ligger ud for Afrikas kyst, og der er derfor altid et dejligt klima og masser af solskinstimer. Sandstrande og palmer er der også mange af, og så er der hyggelige byer, hvor man kan tage på opdagelse, og en smuk natur.

Kort sagt så har Gran Canaria alt man kan drømme om, og der ligger mange lækre hoteller, som tilbyder all inclusive, pools og masser af sjove aktiviteter eller ren afslapning i solsengen. Hvis du vil rejse godt, men billigt, så er en afbudsrejse værd at satse på. Læs mere om, hvad sådan en slags tur er, samt hvilke fordele der er ved at vælge den herunder.

Hvorfor vælge afbudsrejse?

afbudsrejse-gran-canariaDer findes vist ikke nogen, som ikke kan lide at rejse og komme lidt væk fra hverdagens trummerum, men en af de ting, som ofte sætter en stopper for dette, er økonomien.

Det kræver nemlig ikke bare tid og lyst, men i høj grad også økonomi sådan at tage afsted på ferie ned sydpå. Og det er her, at afbudsrejser kommer i spil, da der netop er mange penge at spare ved at tage på denne slags ferie.

 

Du kan også overveje et tage afsted en enkelt weekend i stedet for en eller to uger, f.eks. er der mange skønne steder at tage på weekend i Frankrig, som også kan gøres billigt.

Rejsebureauerne køber hvert år et bestemt antal hotelophold samt flybilletter ind, som de budgetterer med, at de får solgt. Men når tiden for de forskellige rejser nærmer sig, og rejsebureauerne kan se, at de stadig mangler at få solgt rigtig mange, sætter de ofte dem de har til salg meget, meget billigt.

Vent til allersidst

Det er sådan, at jo tættere man kommer på rejsedagen, jo billigere bliver rejsen. For bureauerne vil hellere sælge en rejse for meget få penge end for slet ingen. Og derfor gælder det om at slå koldt vand i blodet. Sørg for at tage fri i en eller to uge, hvor du vil rejse, og vær derefter tålmodig, og vent til den billigste afbudsrejse bliver tilgængelig.

Hvis du skal have barnevogn, klapvogn eller andet med, eller hvis du er i tvivl om, hvordan du parkerer din bil i lufthavnen mens du er væk, kan du læse om Kastrup Lufthavns regler og priser på lufthavnens hjemmeside.

Du kan også læse om afbudsrejser til Mallorca, som også er et af danskernes favoritsteder at tage på ferie.