På jagt efter billig afbudsrejse til Mallorca? Læs med her, og find den rigtige last minute rejse til Mallorca, som passer perfekt til dig og din(e) rejsepartner(e).

Der er masser af penge at spare på at købe afbudsrejser, som i stedet kan bruges på oplevelser og selvforkælelse under opholdet.

Få svar på de spørgsmål du måtte have og se hvilke bureauer der kan hjælpe dig.

Find den perfekte afbudsrejse til Mallorca

Elsker du at rejse, men vil du gerne spare mange penge? Så er en afbudsrejse til Mallorca det helt rigtige at gøre. Der er ikke noget at sige til, at den store spanske ø Mallorca er et populært rejsemål for mange. Den smukke natur, de mange lækre sandstrande, det rare folkefærd og ikke mindst de milde vintre gør, at øen scorer højt på alle parametre, og det er derfor et sikkert hit at holde ferie på Mallorca.

Mallorca med all inclusive - se stedet her

Se stedet og flere destinationer, ved at klikke på billedet.

Og hvis du tilmed er lidt fleksibel, så kan du komme afsted på en helt fantastisk rejse til næsten ingen penge. Hvis du ikke har prøvet at være på afbudsrejse før, har du måske en del spørgsmål, inden du for alvor tør kaste dig ud i det.

I denne guide finder du svar på de mest stillede spørgsmål, som forhåbentlig kan hjælpe dig til at prøve kræfter med den efterhånden populære rejseform, som en afbudsrejse er.

  1. Hvad er afbudsrejser? Først og fremmest er det godt at gøre sig klart, præcist hvad en afbudsrejse til Mallorca eller hvilken som helst anden destination egentlig er. Svaret er meget enkelt: En afbudsrejse er charterrejser, som rejsebureauerne ikke har fået solgt, og jo nærmere datoerne for rejserne kommer, jo billigere bliver de. Det kan nemlig bedre betale sig for rejsebureauerne at sælge en rejse til 2.000,- kr. end slet ikke at sælge den. Og du kan være den heldige kartoffel, som får en skøn, men helt utrolig billig, afbudsrejse til Mallorca f.eks!
  2. Hvor kan man købe afbudsrejser? De fleste rejsebureauer sælger afbudsrejser. Det er nemlig de færreste rejsebureauer som altid får solgt alle deres rejser, og derfor har de fleste bureauer afbudsrejser til salg på deres hjemmeside. Både Primotours og Århus Charter har afbudsrejser til Mallorca, hvor der er mange penge at spare. Man kan læse alt om hotellet, og hvad der følger med af måltider m.m. der hvor det fremgår, hvad rejserne koster. Det er altså ikke sådan, at man ikke ved, hvad man kommer ned til, overhovedet, hvilket nogle skrøner om afbudsrejser desværre lyder på.
  3. Hvorfor købe afbudsrejse? Hvis du er i tvivl om, om du skal prøve med en afbudsrejse, er svaret ganske enkel; gør det! Hvis du har bare en smule is i maven, så sørg for at tage fri i en eller flere uger, og vent med at købe afbudsrejsen til et par uger inden afgang. På den måde sikrer du dig den største besparelse, hvilket giver mange flere penge i pengepungen til oplevelser, lækker mad og drikke og ren luksus på ferien.

Derfor skal du købe afbudsrejse til Mallorca

Hvis du først har besluttet, at du skal ud og rejse med en afbudsrejse, så kan det også være en idé at gøre sig overvejelser omkring, hvad destinationen skal være. Man kan enten beslutte sig på forhånd, eller simpelthen gå all in, og blot vælge ud fra prisen. Der er dog en hel del ting, som gør at en afbudsrejse til Mallorca er en rigtig, rigtig god idé.

For det første så er Mallorca som allerede nævn et utroligt populært rejsemål, og derfor er der mange rejsebureauer som tilbyder rejser hertil. Det betyder naturligvis også, at der ofte er mange afbudsrejser som går til netop Mallorca, og på den måde kan man forberede sig på ferien, inden den er købt. Både Primo Tours og Århus Charter har rejser til øen, og da øen er Spaniens største, er der også mange forskellige byer, man kan bo i.

For det andet så er Mallorca alt det man drømmer om, og det gælder både hvis man er en stor børnefamilie eller et nyforelsket kærestepar. Øen har nemlig det hele, og der er alt fra store all inclusive-hoteller med børneunderholdning og plads til hele familien i de store hotellejligheder, der gør ferien nem og overskuelig for hele familien, til små hoteller med en lille pool og lækker mad, og hvor tosomheden er i fokus. Om man er ude efter poollivet og børneleg i strandkanten, eller gåture i bjergene og historiske kulturberigelser, så finder man det hele på skønne Mallorca.