Afbudsrejser

Er en afbudsrejse en god idé for mig, og hvordan fungerer det egentlig? Hvis du ikke har prøvet en afbudsrejse før, kan du være i tvivl om mange ting.

Læs alt om afbudsrejser her, og bliv klogere på hvilken rejseform du bør vælge. De fleste foretrækker at tage med flyet, da det er både hurtigere og mere komfortabelt.

Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på en god og billig, hvis du vælger en afbudsrejse.

Afbudsrejser med bus

Selvom afbudsrejser og rejser i det hele taget er mest udbredte, hvor transporten er fly, så findes der absolut stadigvæk afbudsrejser med bus. Dette er der en hel del fordele i, og herunder kan du se de vigtigste.

 • Kort afstand til af- og påstigning
  Turen hen til lufthavnen og derefter fra lufthavnen og hen til feriestedet kan ofte være lang og træls. Derfor er det et kæmpe plus, at man ved afbudsrejser med bus ofte bliver samlet op et sted tæt på, hvor man bor, og bliver sat af lige udenfor, hvor man skal bo. Det er komfortabelt og let.
 • Nye bekendtskaber
  Når man sidder i bussen på vej til feriestedet, har man god tid til at lære nye mennesker at kende, hvis det er det, man vil. Ellers kan man slappe af med en kop kaffe, en kold øl og en god bog,uden at bekymre sig om, om man kan finde vej, hvad klokken er osv.

Afbudsrejser med fly og hotel

afbudsrejser-med-fly

Afbudsrejser med fly og hotel er den mest udbredte form for charterrejser. Man kan ofte vælge at flyve fra enten Billund eller København, og begge afgange fås til billige penge. En afbudsrejse er en charterrejse, som rejseselskabet ikke kan få solgt, og derfor sætter prisen ned på. Det er nemlig bedre for selskabet at få rejsen solgt til meget lidt penge, end slet ikke at få den solgt. Og det er her, at du som kunde kan spare rigtig mange penge. Gode fordele ved at vælge afbudsrejser med fly:

 • Det går stærkt
  At flyve forkorter rejsetiden rigtig, rigtig meget, og man kan i løbe af få timer være på hotellet. Det er et stort plus, hvis man f.eks. rejser med børn, der ofte er meget utålmodige.
 • Transport til og fra lufthavnen
  Mange kan måske synes, at det er besværligt at skulle stå for at komme fra lufthavnen og ud til hotellet, men hvis transporten ikke følger med i afbudsrejsen, så er rejseselskaberne altid behjælpelige, så der står en klar i lufthavnen og tager imod jer. Det gør rejsen mere komfortabel og sikker.

Bus vs. Fly – hvad skal jeg vælge?

Hvad man skal så vælge? Hvis man er en familie med små børn, så er det bedste valg en afbudsrejse med fly. Ventetiden i lufthavnen kan bruges på at kigge i butikker, eller børnene kan fyre deres krudt af på at løbe rundt, hvilket er svært i en bus.

Er I derimod et par, som godt kan lide at fordybe jer med en god bog, eller få nye bekendtskaber på turen, så er det rigtige valg at rejse med bus. Omend du skal være glad for at køre i bus, da du kommer til det i mange timer.