Mangler du inspiration til aktiviteter til kærestepar eller date? Så er du landet på den rette side. Her finder du en hel masse ideer til sjove og gode aktiviteter til kærestepar eller date.

Det behøver nemlig ikke at kræve meget tid eller planlæggelse for at gøre en date helt perfekt og uforglemmelig.

 

 

Ting du kan lave med kæresten eller din date

Den mest almindelige aktivitet at lave med sin kæreste eller med sin date, er at tage i biografen. Det kan bestemt være hyggeligt at sidde der i mørket og holde hånd og drikke cola og spise popcorn, men det kan også hurtigt blive trivielt og kedeligt. I en biograf kan man nemlig ikke snakke sammen, og er man på date er det faktisk en rigtig dum idé, for så lærer man ikke sin date ordentligt at kende.

Der findes heldigvis mange gode aktiviteter som man kan lave sammen med sin date eller kæreste – se en masse bud på sjove og romantiske ideer herunder:

Gode aktiviteter til kæresten

Har I været for meget i biografen og er det ved at være lidt for kedeligt “bare” at tage ud og få en god middag? Så læs med her og bliv inspireret til gode aktiviteter til kærestepar.

Ballonflyvning

LuftballonDet er de færreste, der har prøvet at flyve i luftballon. Det er en helt unik oplevelse og en af de mest perfekte aktiviteter til kærestepar eller date. Her er I sikret en uforglemmelig oplevelse sammen, og med den smukke udsigt ud over naturen er der masser af samtaleemner, så der ikke opstår nogen akavede situationer. Man kan prøve ballonflyvning i hele landet og hos Go Dream kan man booke en tur til daten eller give det som en gave.

Se mere om ballonflyvningen og priser her.

Museum
museumstur

En tur på museum kan være en hyggelig kæresteaktivitet selv for de allermindst kunstinteresserede.

Mange museer har gratis adgang, og der er hyggelige cafeer i de fleste museer, hvor man kan nyde en lækker frokost efter at have kigget på kunst hånd-i-hånd.

Øl- og vinsmagning

oelsmagningEn lidt utraditionel aktivitet for kærester er ølsmagning og vinsmagning. Der findes mange steder, hvor man kan tilmelde sig forskellige smagninger, og hvem vil ikke gerne både smage mange forskellige slags øl eller vine og samtidig få en lille fjer på?

Det plejer at frembringe mange smil og grin, og overraskende ofte er man ikke enig i, hvad der smager godt og hvad der ikke smager godt.

 

Gode aktiviteter til en date

Hvis du vil imponere din date med noget utraditionelt og spændende, så læs med her og lad dig inspirere til at planlægge en spændende date. Her er nogle bud på gode aktiviteter til en date.

ZOO

zooZoologisk Have behøver ikke kun at være for børn. Man kan sagtens få en rigtig hyggelig dag ud af at tage i ZOO med sin kæreste. Hvis man ikke har børn, er det nok sjældent hvor ofte man kommer hen og hilser på dyrene, og med en god kop kaffe i hånden, og en medbragt frokostsandwich og noget lækkert at drikke, så har man hurtigt opskriften på en sjov og skøn aktivitet med kæresten.

Se mere på www.Zoo.dk.

Chokoladekursus

chokoladekursusHvem elsker ikke chokolade? Der er noget utroligt romantisk over chokolader, og de fyldte chokoladedrømme passer bare perfekt på romantiske dates. Derfor er chokoladekursus en super god idé til en aktivitet til en date, som man ikke går galt i byen med. Aktiviteten varer i 3 timer og der bliver rigeligt med information og smagsprøver til den chokoladeglade kursist. Du finder kurset på Go Dream. Se mere om chokoladekurset her – det koster kun 450 kr.

Der findes rigtig mange aktiviteter til kærester eller date, og disse er kun få af dem. Hvis du ønsker mere inspiration, kan du besøge Oplevelsesgaver.dk, som har specialiseret sig indenfor unikke oplevelser, som er perfekte til aktiviteter på dates.

Stort udvalg af date aktiviteter - se her