Har du arrangeret at alle veninderne skal mødes til en rigtig pigeaften? Eller har drengene endelig fundet en dato, hvor alle har tid til den helt store herrefrokost? I denne artikel kommer vi med sjove ideer til aktiviteter til pigeaften eller herrefrokost.

 

Skal du hygge med vennerne?

En pigeaften eller en herrefrokost har for det meste 100% chance for at blive den perfekte aften. Når alle veninderne eller alle vennerne er samlet, plejer der at være høj stemning, men derfor er det alligevel altid rart at have lidt ekstra sjov i ærmet.

Små aktiviteter og lege er gode til at pifte stemningen endnu mere op, og få gang i alles smile- og stemmebånd. Vi kommer her med 3 gode aktiviteter til hhv. en pigeaften og en herrefrokost.

3 aktiviteter til pigeaften

aktiviteter-til-pigeaften

 • Magretheskål
  Dette er den helt store klassiker, som alle efterhånden kender. I deler jer op på to lige store hold, og skriver hver især navnene på kendte, eller folk som I allesammen kender. Herefter skiftes en fra hvert hold til at trække navnene op fra skålen i ét minut, og opgaven er så at forklare, hvem personen er, uden at bruge han/hendes navn.
  I runde to må der kun bruges tre ord til at forklare, hvem personen er, i runde tre må der kun mimes, og hvis I er friske på det, kan I tage en runde fire, hvor personens navn skal skrives i bogstaver med numsen.
 • EGO
  Brætspillet EGO er også så småt ved at være en rigtig klassiker. Spillet fås også som app til smartphones, og I behøver derfor ikke at have det fysiske brætspil. EGO går ud på, at I lærer hinanden at kende – eller at I finder ud af, hvor godt I kender hinanden.
  I skiftes til at få et spørgsmål, som I skal svare på i al hemmelighed, og det gælder så om for alle de andre, at gætte hvad vedkommende har svaret.
 • Gæt en sang
  En anden sikker vinder er ‘Gæt en sang’. Her skiftes I til at få høretelefoner på, hvori der bliver spillet en sang – f.eks. en fantastisk 90’er-sang, som I alle kender fra gamle dage. Det gælder så om, for hende der har høretelefoner på, at nynne med så alle andre kan gætte sangen.
  Det lyder måske let – men det er det faktisk ikke. Bare vent og se, det får helt sikkert mange smil og grin frem!

3 aktiviteter til herrefrokost

aktiviteter-til-herrefrokost

 • Quiz
  En god quiz går man aldrig galt i byen med, og man kan jo sammensætte spørgsmålene som man vil. Hvis I kender hinanden fra gamle tider i gymnasiet, kan du lave spørgsmål om dengang, I studerede sammen. Hvis I f.eks. har en fælles interesse for sport, eller arbejder med det samme, kan du også sørge for, at spørgsmålene drejer sig om dette.
 • Bartender
  Sørg for at køb godt med drikkevarer og remedier ind, så I kan stable den perfekte hjemmebar på benene. Så kan I i løbet af aftenen skiftes til at være bartender, og se, hvem der kan shake den lækreste drink til vennerne.
 • Vin- eller ølsmagning
  Om I er til vin, øl eller eks. whisky, så er en god aktivitet at bede alle gæsterne om at medbringe deres egen flaske. Så kan I lave blindtests, og give de forskellige vine, øl etc. karakterer for herefter at finde ud af, hvem der har medbragt den bedste.