Aktiviteter for alle aldre

Søger du inspiration til sjove aktiviteter, som ikke bare er det, alle laver sammen?

Så læs med her, og bliv klogere på nemme og sjove ting, du kan lave sammen med dine venner, børn, kæreste eller date.

Vi ser på gode aktiviteter for alle aldre, hvor du finder masser af underholdning, nye oplevelser og hvad du ellers søger.

 

Få gode ideer til hvad I kan lave

Der findes massevis af spændende ting at tage sig selv, det handler bare om at komme i tanke om dem – og det er det hjælper vi dig med her på siden. Om du skal være sammen med din datter i weekenden er er tom for ideer, har inviteret din flirt på date, eller bare skal ud og hygge med en god ven, så kan du få gode ideer til lidt anderledes aktiviteter herunder.

Aktiviteter til unge

Hvad findes der af sjove oplevelser for unge, som ikke behøver koste en formue? Mange synes, at unge er de sværeste at stimulere, da de elsker at sidde foran en skærm – computer, fjernsyn eller smartphone. Og selvom der måske er noget om snakken, så kan det altså sagtens lade sig gøre at finde på sjove ting at lave – man kan jo starte med at tage udgangspunkt i, hvad de godt kan lide!

 • Funballz på vandet

  Funballz på vandetDe fleste danskere er efterhånden bekendte med både Funballz og Bumperz. De anvendes i forskellige sammenhænge, men I begge tilfælde er du inde i en form for gennemsigtig kupel. Med Funballz giver det dig muligheden for at gå på vandet og have sjov med dine nærmeste.

Det er en helt speciel oplevelse at gå på vandet og du kan vælge at dele den med dine venner, familie, kæreste eller hvem du ellers foretrækker. Mulighederne er mange og det er en populær aktivitet for unge. Specielt fordi alle kan være med. Se mere og køb Funballz oplevelsen her.

Aktiviteter til voksne

Når man skal lave noget med sin ven eller veninde, er det mest almindelige at tage på café og få en kop kaffe, eller at tage ud og få et par øl på en hyggelig bar. Og det er der bestemt heller ikke noget i vejen med, men nogen gange kan man godt trænge til at lave noget til ekstraordinært, og

 • Dyk med hajer
  Dyk med hajerDette er virkelig en speciel og helt unik oplevelse! Du kan dykke med hajer på Den Blå Planet, hvilket giver dig en helt særlig oplevelse, nu normalt kun kan få i udlandet.

Der er ingen tvivl om at en dag på Den Blå Planet er rigtig hyggelig og underholdende, med ved at dykke med hajerne, kan du gøre den ekstra speciel. Det kan være du gerne vil forkæle konen eller skal fejre årsdag med kæresten. I alle situationer er det en god aktivitet for voksne. Læs mere og køb oplevelsen her.

Aktiviteter til ældre

Selvom man er ældre, kan man altså sagtens foretage sig andet end at gå i biografen eller på museer. Og der er heldigvis masser af muligheder, som ikke udelukker en, bare fordi man ikke er helt ung mere. Læs med herunder, og find ud af en ting, du ihvertfald ikke har prøvet før – men som er oplagt at gøre i fællesskab med en ven eller partner.

 • Flyv i luftballon

  LuftballonHar du nogensinde fløjet i en luftballon? Det er en helt specielt og flot oplevelse, hvor du får muligheden for at opleve det skønne landskab. Samtidig vil højderne give de fleste ældre et mindre adrenalin kick.

  Det er en oplevelse ikke kun for dig eller Jer som ægtepar, men for hele familien der vil have mulighed for at følge Jer rundt på ruten. Selve turen vil vare 1 time, hvis du vælger at bestille hos Go Dream. En god aktivitet til ældre, da alle kan være med, men hvor du får én på opleveren.

Se mere om at flyve i luftballon lige her.