Hvor finder man de billigste hoteller? Her finder du inspiration og gode råd til at finde billige, men gode hoteller, der lever op til dine forventninger.

Der er mange penge at spare ved at undersøge mulighederne, og booke de bedste og billigste hoteller til rejsen.

Der er ingen tvivl om at tjenester som Trivago kan være en stor hjælp, til dels at give dig overblikket og dels at finde muligheder til en stærk pris.

Billige hoteller i udlandet

Drømmerejsen behøver ikke at ruinere dig – det handler blot om at undersøge markedet grundigt, og finde billige hoteller i udlandet. Der er stor konkurrence i hotelbranchen, for ingen udbydere gider at stå med tomme værelser, og mange vil derfor gøre meget for at få gæsterne til at vælge at bo på netop deres hotel. Derfor bliver priserne på hotelværelserne ofte skruet ned, og det er til kundens fordel, for hvem vil ikke gerne bo billigt på ferien?

Ved at bruge forskellige sammenligningssider, som har specialiseret sig indenfor booking af hoteller, kan du hurtigt tjekke hvem der har de billigste priser på hotelværelser og hotelophold i det område du ønsker at besøge. Du kan samtidig tjekke hvor mange stjerner de har, samt hvilke services det tilbyder så som parkering, restaurant, spa, fitnesscenter osv.

En af de bedste hjemmesider til at finde billige hoteller er Trivago, som sammenligner priser fra over 250 bookingsider. Kort sagt gør Trivago arbejdet for dig, og du sparer enormt meget tid ved blot at indtaste hvilken by, du ønsker at bo i, samt hvilke datoer det skal være. Herefter søger siden automatisk i de mange hoteller, der findes i den by eller det område, du vil bo i, og kommer op med de billigste hoteller. Ønsker du f.eks. kun at bo på 5-stjernede luksushoteller, kan du blot søge på dette, ligesom at du kan nøjes med at søge efter udbydere der har børneklubber, eller fx. med store wellness-afdelinger.

Se populære hoteller

Sammenlign og find de billigste hoteller

Det kunne førhen være svært at finde de billigste hoteller, når man skulle ud og rejse, for enten måtte man slå op i et katalog og ringe og bestille sit ophold på forhånd, eller også skulle man undersøge markedet, når man kom frem til sin destination. Dette gjorde det let for hotellerne at skrue priserne op, ganske enkelt fordi det som kunde var svært at undersøge markedet for den billigste overnatning.

Men det har sammenligningssider som Trivago lavet om på, da disse sider har samlet informationer om hoteller og priser fra mange hundrede bookingsider, og samlet det hele på een side. Det gør det nemt at finde de billigste hoteller, og på den måde kan man nemt og enkelt få styr på sin rejse hjemmefra. Når man har bestilt sine overnatninger, ved man nemlig også hvor mange penge man har brugt, og dermed hvor mange penge man har tilbage til alt det sjove.

Og man bliver ofte overrasket over for meget komfort man rent faktisk kan få til en meget billig pris. Det er ganske enkelt fordi, at udbyderne hellere vil sælge billige hotelophold end slet ingen, og kan de f.eks. se at de er midt i en periode, hvor efterspørgslen er lav, sætter de gerne priserne meget ned.

Det er win-win for både firmaet og for kunderne, og det er derfor, at luksushoteller med bl.a. indendørs og udendørs poolområde, privat strand, fitness, morgenmad og lækker restaurant samt roomservice 24 timer i døgnet ofte kan fås til meget favorable priser, hvis man søger efter hotellerne på sider som Trivago.