Få overblik og gode råd til at finde den bedste rejseforsikring til backpackere. Hvilken rejseforsikring skal man bruge, når man skal ud og backpacke?

Læs den nemme guide her, få hurtigt et overblik, og find den bedste og billigste forsikring.

 3 gode råd om rejseforsikring til backpackere

Backpacking er populært som aldrig før, og som med alle andre rejseformer, er en rejseforsikring en nødvendighed – også for backpackere. At backpacke giver rigtig god mening på alle måder: Det er en anderledes rejseform, hvor man er fri som aldrig før.

At have hele ens liv i en rygsæk giver en kæmpe frihed, hvor man selv er herre over alt. Slår man sig ned et sted, hvor man føler sig hjemme, kan man blive så længe man vil. Finder man derimod ud af, at man ikke bryder sig om det sted, man er landet, kan man bare putte sine ting i rygsækken, og være væk i løbet af nu komma fem.

Find forsikring

Backpacking er populært

Der er ikke noget at sige til, at backpacking er populært, og især som en rejseform i for unge mennesker i sabbatårene. Man møder masser af andre ligesindede, man kan rejse alene, to og to eller i større grupper, og man kan til hver en tid ændre, hvad der skal ske i morgen.

Denne rejseform kræver dog, ligesom alle andre rejseformer, at man tegner en rejseforsikring som backpacker. Det behøver dog ikke at være så uoverskueligt, som mange gør det til, at finde en god rejseforsikring til backpacking. Læs med her, og få 3 gode råd om rejseforsikring til backpackere.

  1. Sørg for, at du er dækket ind på alle disse områder: Sygdom, ulykke, aflyse fly, mistet bagage, advokathjælp og tyveri. Det er aldrig til at vide, hvad man kommer ud for på sådan en stor backpackerrejse, og det er derfor vigtigt at være dækket ind på alle områder.
  2. Vælg en rejseforsikring, der varer i lang tid. Der skal være mulighed for, at du kan forlænge din rejse undervejs.
  3. Vær sikker på, at du altid kan få fat i din forsikring. De skal helst have en telefonlinje, som har åbent 24 timer i døgnet, således at du ikke skal vente i flere timer, fordi forsikringen har lukket, når du står og skal bruge den. Det kan være akut at man har brug for forsikringshjælp, så det er vigtigt altid at kunne komme igennem til sin forsikring.

En af de backpacker rejseforsikringer, der lever op til alle disse krav, er Allianz. Dette er et rejseforsikringsselskab som har tilpasset en helt speciel rejseforsikring til backpackere. Den tager hånd om det hele samtidig med, at den er billig.

Find den billigste rejseforsikring til backpackere

Hvor finder man den billigste rejseforsikring til backpackere? Det spørgsmål har de fleste unge mennesker, som skal på backpacking nok stillet sig selv. Og det med god grund, for der er ingen grund til at betale flere penge for sin rejseforsikring en højst nødvendigt.

Det er dog vigtigt, at man ikke går på kompromis med, hvad rejseforsikringen indeholder, og det er vigtigt at alle tre områder, som er nævnt ovenover, er inkluderet i rejseforsikringen. Ellers kan det komme til at koste en dyrt, hvis man skulle gå hen og være uheldig under rejsen.

Du gør klogt i at indhente flere tilbud, så du sikrer dig selv den bedste og billigste rejseforsikring som backpacker. Det kan du gøre 100 % gratis og uforpligtende via tjenester online.

Find forsikring

De fleste forsikringer tilbyder rejseforsikringer, og man behøver ikke at være eksisterende kunde for at købe. Man kan vælge at sætte sig ned og undersøge de forskellige forsikringers tilbud. Ofte kan man i løbet af ingen tid udfylde et skema på de forskellige hjemmesider, og der kommer så en pris på den ønskede forsikring. Ting man skal tage stilling til er bl.a. om forsikringen skal dække Europa, USA eller hele verden, hvor lang tid den skal vare, og så skal man finde ud af, hvad selvrisikoen skal være på.

Hvad er en selvrisiko? Hvis man er ung, og skal ud og rejse på egen hånd for første gang, og ellers bor hjemme ved sine forældre, kan det være, at man ikke ved hvad en selvrisiko er. Dette er nemlig noget, man kun beskæftiger sig med, når man køber forsikring, og har man ikke prøvet dette før, kan det være svært at vide.
Kort fortalt er en selvrisiko det man selv skal betale, hvis man får en erstatning af sit forsikringsselskab. Får man f.eks. stjålet sit spejlreflekskamera til 5.000,- kr. og har man en selvrisiko på 1.000,- så får man “kun” 4.000,- fra forsikringsselskabet til at købe et nyt kamera. Jo lavere en selvrisiko man vælger, jo dyrere bliver forsikringen ofte.