Forkæl din kæreste, mand eller kone med et romantisk weekendhold i Frankrig.

Her får du masser af inspiration til destinationer, hoteller og aktiviteter, der kan fuldende en romantisk get away for to i landet, hvor hovedstaden bliver kaldt for “Kærlighedens by”.

 

3 bud på weekend destinationer i Frankrig

Er der en årsdag, bryllupsdag, fødselsdag eller noget andet særligt som snart skal fejres? Og vil du gerne gøre noget ekstra ud af det? Så er en weekendtur til Frankrig et rigtig godt bud. En lille flyvetur på to timer, og så er man i Kærlighedens by Paris, eller en lidt længere tur på små fem timer, og så lander man i charmerende Marseille, der ligger lige ud til Middelhavet i Sydfrankrig. Læs re gode bud på byer i Frankrig, som er optimale for at få mest ud af en romantisk ferie med din elskede.

1. Paris

Man kan ikke sige romantik og Frankrig uden at sige Paris. Hovedstaden i Frankrig er ubetinget den by i hele verden, der emmer allermest af kærlighed, og har I ikke været i byen før, men kan lide storbyferier, så er det helt sikkert Paris, I skal tage til. Her skal der flettes fingre, gås ture i de parisiske gader, kigges på kunst og spises croissanter og drikkes espresso dagen lang.

I skal tage forbi den kendte bro, “Pont des Arts”, hvor forelskede par gennem årene har hængt hængelåse på, besøge kunstnerkvarteret Montmartrekvarteret og se kærlighedsmuren, hvor der står “jeg elsker dig” på 250 forskellige sprog. Om aftenen skal I tage på fransk Bistro og spise jer mætte i lækker mad, og se det oplyste Eiffeltårn. Man kan ofte finde billige flybilletter til Paris, og med lidt søgning efter billige og gode hoteller, er der grundlag for det perfekte weekendophold i Frankrigs hovedstad Paris – Kærlighedens By.

I Paris kan Rejsestedet.dk specielt anbefale dig at tage på golfferie, da omgivelserne er perfekte til det.

2. Marseille

Frankrigs næststørste by Marseille har lige så meget godt at byde på som Paris. I Sydfrankrig ligger byen, lige ud til Middelhavet, og har den smukkeste natur i baghave. Dette er også et godt bud på en destination for jeres weekendophold i Frankrig. Tag op på bjerget og nyd udsigten ud og byen fra Basilique de Notre Dame de la Garde, besøg den gamle havn og spis jer mætte i friskfanget fisk, og drik sangria natten lang, mens den ene tallerken taps overtager den anden.

Romantisk weekend på fransk slotOm dagen kan I pakke mad i en rygsæk og vandre ud til Les Calanques srandene, som man kun kan komme til til fods eller vands. Her får i de mest fantastiske strande helt for jer selv.

Tag på romantisk slotsophold i Frankrig og bliv forkælet – se mere her.

 

 

3. Nice

Det sidste bud på en destination til en fantastisk kærestetur er Nice. Her kan I komme til billigt med fly, og det er en god kombination af storby, strand og luksus. Den populære luksusby ligger ud til Middelhavet, og har en fantastisk promenade med sandstrand. Her er masser af muligheder for shopping i både specialbutikker og store modebutikker, og med små stop på fortovscafeerne i den gamle by, der serverer kølige hvidvine og lækre oste er weekend en sikker succes. I kan også tage på Chagall eller Matisse museet, eller slentre en tur ved havnen, hvor den ene yacht efter den anden ligger og pryder.

De bedre grunde til at tage på romantisk get away til Frankrig

Nogle gange behøver forholdet et skub i den rigtige retning. Der kan hurtigt gå for meget hverdag i den, og af og til kan man helt glemme at man er kærester og bare roomies. Derfor er et weekendophold i Frankrig den helt rigtige løsning. Det kan gøres billigt, og et er hurtigt at komme til landet, hvis man flyver. Derudover er vejret i Frankrig meget mildere end i Danmark, og en blæsende efterårsweekend kan let skiftes ud med solskin, baguettes og masser af kærlighed. Der er altså ikke nogen grund til ikke at at tage afsted.

Hos Trivago kan du nemt finde de billigste hoteller i det område, du ønsker at rejse til. Du kan også nøjes med at søge efter hoteller der har en skøn wellnessafdeling, hvis I trænger til lidt ekstra forkælelse. Det perfekte hotel er den bedste start på det perfekte weekendophold i Frankrig.

Book billigt hotel Frankrig via Trivago