Weekendophold

Om du skal afsted med din kæreste eller med dine venner, så er et weekendophold er genial idé. Det gør, at I ikke behøver at planlægge i super lang tid forud, for I behøver ikke at tage fri fra arbejde, et weekendophold varer nemlig fra fredag til søndag. Man kan også kalde det for en mini-ferie, som er både billig og let at tage på.

Det er et genialt koncept, som vi gennemgår og hyrer i denne artikel – og kommer med gode forslag til weekendophold på danske slotte.

Weekendophold på danske slotte

Hvorfor tage udenlands, når der er spækket med kroer, slotte og skønne hoteller i Danmark, som allesammen byder på fantastiske ophold henover en weekend? Ja, det behøver faktisk ikke at være særlig svært at planlægge en miniferie, og det behøver ikke engang at involvere pas og fly – for vi har det hele i vores eget land, det handler bare om at opdage det! Herunder får du gode ideer til at planlægge den perfekte mini get away, det sted i Danmark som bor eller ønsker at tage hen.

Weekendophold på slot på Fyn og Sjælland

Fyn er idyl! Den opfattelse har mange danskere, og det er fordi at der er noget om snakken. Her ligger der bindingsværkshuse ved snoede veje, der står gamle æbletræer i haverne og køer på markerne. Og så er der den lange kystlinje, hvor bølgerne slår ind over stranden og mågerne flyver rundt. Jo – der er skønt på Fyn, og om du allerede bor der, eller gerne vil på weekendophold på Fyn, så kan du erklære dig enig.

 • Hvedholm Slot
  Weekendophold på Fyn

  På Hvedholm Slot ligger ved den sydfynske by Faaborg, og herfra her du udsigt ud over det skønne sydfynske Øhav. Det smukke slot som stadig har store riddersale og hyggelige saloner, er fredet, og ligger i en kæmpe park på 10 hektar og sammen med vandet er det de optimale omgivelser for et helt fantastisk weekendophold.

  Der er restaurant på slottet, hvor kokken laver retter ud fra de friske, lokale råvarer. På Oplevelsesgaver.dk kan du købe et gavekort til et ophold på slottet, hvor der udover overnatning bl.a. følger en 3-retters menu og lækker morgenmad med. Læs mere op slotsopholdet her.

 • Broholm slot

  Weekendophold på slot

Broholm slot ligger i Gudme og det kunne ikke ligge mere idyllisk end det gør her. Det er et slot med en helt specielt stemning og forhistorie.

Her er romantik, gourmet og wellness i fokus, og der er virkelig lagt op til en skøn kærestetur. Hos Go Dream kan du bestille et romantisk ophold på slottet for 2 personer. Det indebærer 1 overnatning og forplejning undervejs, med lækre anretninger og mad. Det er ren afslapning og luksus, og I vil uden tvivl få en uforglemmelig mini-ferie sammen. Se mere om opholdet her.

Bor du på Sjælland, og vil I gerne på en weekendtur uden at køre langt, samt spare penge ved ikke at krydse broen, så er der gode muligheder for at blive på øen. På Sjælland ligger der nemlig mange slotte og godser, og heldigvis er mange af dem lavet om til hoteller, hvor man får lov at mærke den magiske og historiske stemning.

Weekendophold på slot i Jylland

Jylland byder på meget smuk natur i mange forskellige udgaver, og der er godt med slotte overalt i Jylland, så man kan vælge et slot, i det område der ligger tæt på, hvor man bor, eller i det område, hvor man er særligt vild med naturen f.eks.

 • Dronninglund Slot

  Dronninglund Slot ligger i Nordjylland, lidt nord for Aalborg og Limfjorden. Det historiske slot emmer af eventyr og gastronomi, og selvom det er et af de mindre slotte i Danmark så er det stadig enormt storslået.

Via DuGlemmerDetAldrig.dk kan man få et ophold for to, som bl.a. indebærer kaffe og kage, 3-retters gastronomi, aftenkaffe og morgenbuffet.